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Registros recuperados : 30 | |
11. | | FARIAS, A. X.; CORREA, T. B. S.; BITTENCOURT, A. M.; RODRIGUES, H. R.; ROCHA, E. S. Quality evaluation of postharvest maize grains by incidence of toxigenic fungi. In: INTERNATIONAL IUPAC SYMPOSIUM ON MYCOTOXINS AND PHYCOTOXINS, 10., 2000, Guaruja, Sao Paulo. Official program and abstracts...Sao Paulo: Instituto Adolfo Lutz, 2000. p.183. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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12. | | ASSAD, E. D.; SANO, E. E.; CUNHA, S. A. R. da; CORREA, T. B. S.; RODRIGUES, H. R. Identificação de impurezas e misturas em pó de café por meio de comportamento espectral e análise de imagens digitais. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 37, n. 2, p. 211-216, fev. 2002. Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Unidades Centrais. |
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13. | | ASSAD, E. D.; SANO, E. E.; CUNHA, S. A. R. da; CORREA, T. B. S.; RODRIGUES, H. R. Identificacao de impurezas e misturas em po de cafe por meio de comportamento espectral e analise de imagens digitais. Pesquisa Agropecuaria Brasileira,Brasilia, v. 37, n., 2, p. 211-216, 2002. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Cerrados. |
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16. | | FRANCO, R. W. de A.; COLNAGO, L. A.; MARTIN-NETO, L.; TRAGHETTA, D. G.; RODRIGUES, H. R. Application of electron paramagnetic resonance spectroscopy for analysis of free radical in black and white peppers. In: BRAZILIAN MEETING ON CHEMISTRY OF FOOD AND BEVERAGES, 2., 1999, Araraquara. Book of absracts...= Livro de resumos... Araraquara: UNESP, 1999. p.21, ref. R-02. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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17. | | CORREA, T. B. S.; RODRIGUES, H. R.; VARGAS, E. A.; ASSAD, E. D.; PRADO, G.; COSTA, P. P. Evaluation of the incidence of mycotoxins in brazilian maize. In: INTERNATIONAL IUPAC SYMPOSIUM ON MYCOTOXINS AND PHYCOTOXINS, 10., 2000, Guaruja, SP. Official program and abstract book. Sao Paulo: Instituto Adolfo Lutz, 2000. p. 134. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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18. | | CORREA, T. B. S.; RODRIGUES, H. R.; VARGAS, E. A.; ASSAD, E. D.; PRADO, G.; COSTA, P. P. Evaluation of the incidence of mycotoxins in Brazilian maize. In: INTERNATIONAL IUPAC SYMPOSIUM ON MYCOTOXINS AND PHYCOTOXINS, 10., 2000, Guaruja, Sao Paulo. Official program and abstracts...Sao Paulo: Instituto Adolfo Lutz, 2000. p.134. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 30 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
13/03/2006 |
Data da última atualização: |
19/11/2009 |
Autoria: |
FRANCO, R. W. de A.; COLNAGO, L. A.; MARTIN-NETO, L.; TRAGHETTA, D. G.; RODRIGUES, H. R. |
Título: |
Application of electron paramagnetic resonance spectroscopy for analysis of free radical in black and white peppers. |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRAZILIAN MEETING ON CHEMISTRY OF FOOD AND BEVERAGES, 2., 1999, Araraquara. Book of absracts...= Livro de resumos... Araraquara: UNESP, 1999. p.21, ref. R-02. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The decontamination of spices with chemicals has been prohibited or restricted by health or environment reasons. The irradiation and heating are used as an alternative methods, but these treatments induce the production of the free radicals. As free radicals can be dangerous for health, monitoring these species are an important factor for the quality control of the spices. |
Palavras-Chave: |
EPR; Radicais livres. |
Thesagro: |
Irradiação. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01093naa a2200205 a 4500 001 1029636 005 2009-11-19 008 1999 bl --- 0-- u #d 100 1 $aFRANCO, R. W. de A. 245 $aApplication of electron paramagnetic resonance spectroscopy for analysis of free radical in black and white peppers. 260 $c1999 520 $aThe decontamination of spices with chemicals has been prohibited or restricted by health or environment reasons. The irradiation and heating are used as an alternative methods, but these treatments induce the production of the free radicals. As free radicals can be dangerous for health, monitoring these species are an important factor for the quality control of the spices. 650 $aIrradiação 653 $aEPR 653 $aRadicais livres 700 1 $aCOLNAGO, L. A. 700 1 $aMARTIN-NETO, L. 700 1 $aTRAGHETTA, D. G. 700 1 $aRODRIGUES, H. R. 773 $tIn: BRAZILIAN MEETING ON CHEMISTRY OF FOOD AND BEVERAGES, 2., 1999, Araraquara. Book of absracts...= Livro de resumos... Araraquara: UNESP, 1999. p.21, ref. R-02.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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